Bwin registreren voor 2023 in Nederland: Hoe registreer je?

⚠️ Aanbieder Bwin is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Bwin is een grote internationale speler op de online casino markt. De verwachting is dan ook groot dat ze naar Nederland willen komen. Daarvoor moeten ze eerst een licentie zien te bemachtigen. Wij gaan er van uit dat dit binnenkort gaat gebeuren. Daarom kijken we alvast naar wat we kunnen verwachten van het Bwin registreren.

Bwin registreren: stappenplan

Als je bij deze aanbieder wilt gaan wedden, dan zul je een account aan moeten maken. Hoewel ze nog niet in Nederland actief zijn is het wel mogelijk om een globaal idee te hebben van hoe het Bwin registreren er uit gaat zien. We verwachten dan ook dat het er op ongeveer de volgende manier uit gaat zien.

  • Klik op de knop onder deze lijst
  • Klik op registreren en vul je persoonlijke gegevens in
  • Voer eventueel de Bwin bonuscode in
  • Maak je eerste storting
  • Begin met Bwin wedden

Bwin registreren op de mobiele app

Hoewel het nog niet bekend is of ze de app ook naar Nederland meenemen. Is de verwachting dat ze dit wel zullen doen. Ze hebben namelijk al een Bwin mobiele app die in gebruik is op de internationale versie.

De verwachting is dat je hiermee op dezelfde manier als via de website kunt registreren. Daarnaast verwachten we ook een mobiele website. Hierdoor heb je veel verschillende keuzes. Gelukkig hoef je je waarschijnlijk maar eenmaal bij Bwin te registreren. Dit vanwege het feit dat de verschillende versies ongetwijfeld aan elkaar gelinkt zijn.

Dit betekent dan ook dat je je online weddenschappen uit kunt voeren waar en wanneer je maar wilt. Maar misschien nog wel veel belangrijker. Je kunt zo uitvoeren op het apparaat dat je wilt.

bwin Registreren

Bwin welkomstbonus

Als je je bij Bwin registreert, dan is de verwachting groot dat je een welkomstbonus kunt verwachten. Hoewel ze daarvoor eerst live moeten gaan in Nederland. Verwachten we dat je een bonus kunt ontvangen.

Dit zal waarschijnlijk in de vorm van een stortingsbonus zijn. Hiermee krijg je een gedeelte van je eerste storting als bonus. Daarnaast zul je hier waarschijnlijk ook een aantal gratis spins bij krijgen.

Mogelijk geven ze je de keuze uit twee verschillende bonussen. In dat geval verwachten we dat je een free bet zult krijgen. Dit is een een weddenschap van een bepaalde waarde die je gratis in kunt zetten. Op deze manier kun je wedden op sport ook een keer proberen. Indien je de weddenschap wint, dan mag je vaak alleen de winst behouden.

Bwin storten: stappenplan

Na het Bwin registreren wil je waarschijnlijk beginnen met wedden. Om te kunnen beginnen met wedden moet je eerst geld storten op Bwin. Hoewel we het exacte proces nog niet weten. Verwachten we dat je op de volgende manier je storting kunt doen.

  • Ga naar de website
  • Ga een account bij Bwin registreren of log in
  • Klik op je online portemonnee
  • Kies je bedrag en betaalmethode
  • Controleer alles en bevestig

Nadat je de betaling bevestigd hebt, dan zal deze waarschijnlijk binnen enkele seconde op je account staan. Vanaf dat moment kun je er mee beginnen te wedden.

Bwin betaalmethoden

Zoals zojuist al aangegeven als je wilt gaan storten. Dan zul je waarschijnlijk ook een betaalmethode moeten kiezen. Dit heeft er mee te maken dat we verwachten dat Bwin meerdere betaalmethodes zal toestaan waarmee je geld kunt storten.

De betaalmethodes die we verwachten die beschikbaar gesteld zullen worden na het Bwin registreren. Zijn iDeal en creditcards. Dit zijn de meest voorkomende betaalmethoden van Nederland en het zou dan ook niet meer dan logisch zijn om deze in ieder geval aan te bieden aan de Nederlandse spelers.

Bwin klantenservice

Mocht je bij het Bwin registreren problemen ervaren. Of na het registreren. Dan kun je terecht bij de klantenservice van Bwin. Natuurlijk moet je wel eerst wachten totdat ze in Nederland beschikbaar zijn. Tot die tijd zal bij Bwin registreren sowieso niet mogelijk zijn.

We verwachten dat Bwin met een Nederlandse klantenservice gaat komen. Daarnaast zal waarschijnlijk ook een Engelse klantenservice beschikbaar zijn en misschien nog een aantal andere talen. Daarnaast verwachten we dat deze 24/7 beschikbaar zal zijn via de live chat. Mogelijk zijn er ook nog andere kanalen beschikbaar, zoals telefonisch contact, via de e-mail of via een contactformulier.

Onze mening over Bwin registreren

Over het algemeen ziet het er naar uit dat het Bwin registreren vrij makkelijk zal gaan zijn. Wel moeten we eerst nog wachten totdat Bwin daadwerkelijk in Nederland beschikbaar zal zijn. Tot die tijd is het alleen maar afwachten.

Echter als we kijken naar de huidige internationale versie. Dan kunnen we alleen maar lovend zijn over het registratieproces. Ook na het Bwin registreren is het een prima plek om te gaan wedden. Je kunt hier op verschillende dingen wedden, daarnaast is de verwachting ook dat er meerdere bonussen en promoties gegeven gaan worden. Al met alziet de verwachting van Bwin in Nederland er goed uit.

Bwin registreren veelgestelde vragen

Wie kan zich bij Bwin registreren?

Op dit moment kunnen Nederlandse spelers dit nog niet, we verwachten echter dat dit voor 18 jaar en ouder gaat worden.

Is er een mobiele bonus?

Waarschijnlijk zal er geen mobiele bonus komen bij deze aanbieder. De verwachting is wel dat je alle bonussen via de mobiele website of mogelijk de mobiele app kunt accepteren.

Kan ik een welkomstbonus claimen?

De kans is groot dat je tijdens het Bwin registreren ook een welkomstbonus krijgt. Wat deze precies is en wat de voorwaarden zijn. Dat kunnen we pas zeggen zodra ze in Nederland live zijn.

Ik kan mijn welkomstbonus niet accepteren, wat moet ik doen?

Op dit moment kan geen enkele Nederlandse speler een welkomstbonus accepteren. Dit omdat ze nog niet live zijn in Nederland. Mocht je dit probleem daarna krijgen, dan kun je terecht bij de klantenservice.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie